Sociale Medier Pakke

Stærkt materiale til sociale medier!

Står din virksomhed stærkt på sociale medier? Dagen i dag er det blevet en nødvendighed at have sin virksomhed på de sociale medier – punktum. Det handler om at være der hvor kunderne er – nemlig på sociale medier.. DAGLIGT! Er din virksomhed stærk på dette felt eller mangler i en kærlig hånd til at blive det? Mange undervurderer styrken i at have en aktiv profil online. Måske er det for tidskrævende? For svært? Der kan være mange grunde til at den lige ryger på huskelisten.

 

SocialeMedierPakke1

 

Jeg kan skabe materiale der rammer kunderne – og fanger kunderne!

Derfor har jeg lavet denne side til din virksomhed. Med flere års erfaring i sociale medier, kommunikation og content er jeg sikker på at jeg kan hjælpe din virksomhed på vej, ligesom jeg har gjort med mange andre. Vi tager et kig på din virksomhed og gennemgår hvad jeg kan gøre for din virksomhed, hvad vi gerne vil opnå og hvad virksomheden gerne vil fremvise.

Content der skaber trafik

Med denne pakke skræddersyer vi en Sociale Medier Pakke der passer til din virksomhed og tager en snak om hvad jeres mål er for virksomheden.

 

Sådan foregår forløbet:

Vi tager en snak om din virksomhed og kigger på mulighederne for at eksponere på sociale medier. Vi finder ud af hvilke medier der er de ”rigtige” for virksomheden og hvad vi kan udrette på dem. Derefter skaber vi en fælles idé om hvilket materiale vi gerne vil skabe og hvordan vi får spredt det ud på medierne. Der bliver lagt en markedsføringsplan for at få det bedste ud af materialet som muligt. Skal vi tage en snak om din virksomhed?

 

  • Det kan være hjælp til at finde de rette medier for virksomheden at fokusere på.
  • Skabe materiale til feks. Youtube, Facebook, Instagram, Snapchat.
  • Lave en markedsføringsplan over content

 

Det kan være rådgivning, kursus, foto-materiale, videomateriale, branding, idéer, opsætning, grafisk design og meget mere. Det handler om din virksomhed og hvad i har brug for.