Reklamevideo

En reklamevideo er den bedste måde at fremvise sit produkt!

Video har sindssygt mange muligheder og fordele. Mange vil hellere foretrække at se en video, frem for at læse en lang tekst. Den dag i dag er der ingen tvivl om at video virkelig er kilden til at få mere opmærksomhed omkring sit brand.

 

 

Video har overtaget vores interesse på sociale medier..

Hvis du scroller igennem dit nyhedsfeed på Facebook vil jeg garantere at du hurtigt støder på de første 10 videoer – Facebook er nemlig sindssygt glad for video, da det er bevist at bruger bruger lang tid på at se videoer og hellere vil bruge tiden på dette, da det virker mere spændene! Så med den rigtige video er du sikker på at Facebook skubber den igennem nyhedsfeedet, så mange kan få gavn af den. YouTube er også en gylden nøgle til video – og da Google ejer YouTube er video en super god måde at få skubbet gang i sine SEO-ord.

 

Skal vi tage en snak om mulighederne for reklamevideo? Ring på +45 60 12 66 50 eller brug kontaktformularen på siden.

 

Reklamevideo – f.eks. i Aarhus og Aalborg

Video er jo som et åbent hus hvor man inviterer kunden indenfor i virksomheden. Vil du åbne din virksomhed for dine kunder uden at gøre noget ekstra ud af det? Selvfølgelig ikke. Tiden har rykket sig enormt og folks interesse er blevet sværere at få fat i. Men ét format skiller sig ud fra resten og det er nemlig: VIDEO! Det er bevist med Facebook, Youtube og andre sociale medier at videoer får kunderne til at blive længere, får mere interesse og resulterer i flere konverteringer.

 

Med en reklamevideo kan din virksomhed vise en ny, anderledes og ikke mindst spændene visuel historie og vinkel på virksomheden. Jeg sørger for at der er god kommunikation og mulighed for at drøfte idéer, så vi rammer den helt rigtige længde, historie og fremgangsmåde der vil løfte din virksomhed op på et andet niveau. Reklamevideoen kan bruges på alle sociale platforme såvel som annoncer. Jeg tilbyder videoproduktion med professionelt udstyr og stor erfaring – og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at vise virksomheden frem. Kontakt mig for en uforpligtende snak om din reklamevideo.