Pressefotograf

Jeg skaber portrætter man mærker!

Jeg elsker at skabe historier og at portrættere mennesker. Pressefotograferingen er min måde at skabe det visuelle til en historie, så det går op i en højere enhed. Jeg elsker mennesker og jeg elsker deres fortællinger. Derfor er portrætfotografering en vigtig del af mit kreative arbejde og min chance for at kunne vise historien igennem et portræt. Kontakt mig og hør om idéerne for jeres historie.

 

Pressefotograf4

 

Jeg stikker dybere i historien..

Hvad er historien omkring? Med dokumentationsfotos skaber jeg et dybere indblik i emnet der bliver beskrevet. Dette kan udføres i action-billeder, situationer, stemninger og motiver. Med denne genre skaber jeg billeder der giver et visuelt flot indtryk af historien fortalt gennem motiverne og billeder.

 

Pressefotograf3

 

Pressefotograf1

 

Lige i øjeblikket..

Jeg gør mig også i større events og er altid på pletten – klar til at dække de vigtigste højdepunker til jeres gode vinkel af historien. Jeg er skarp og god til at observere – derfor elsker jeg at være fluen på væggen og mærke stemningen for at kunne gengive det på billeder, så læseren får den helt klare følelse af historien. Er det en hastesag? Jeg er meget fleksibel og hurtig at fange – lad os give det et skud.. Ring på +45 60 12 66 50 for hurtig kontakt.