Musikvideo

Musikken er en stor del af mig.. Så du er i rette hænder!

Jeg kan ikke komme uden om at jeg elsker musik. Musikken er min drivkræft og min motivation igennem dagen. Det kan skabe følelser, stemninger og motivation på alle punkter. Om det er Hip Hop eller Rock – alt har stemninger og er skabt af den fælles følelse af at skabe, lytte og opleve. Derfor er mit hjerte i den grad også ved musikken.

 

 

JEG kan give din musik nyt liv!

Har du udgivet en ny sang, EP eller et nyt album og søger en der kan realisere dine idéer til din næste musikvideo? Jeg kan skabe din idé og gøre den til virkelighed. Med et blødende musikhjerte er musikvideoerne også en stor inspiration for mig. De fortæller historier og giver en helt ny følelse af at lytte til nummeret. Det kræver et kreativt sind at skabe en god musikvideo med mening, holdning, stemning og styrke.

 

 

Hvordan foregår det?

Hvordan skaber man en musikvideo? Først og fremmest gælder det jo at vi har et færdigt nummer som skal realiseres og skabes på video. Vi tager sammen en snak om hvilke tanker og idéer du har til nummeret og derefter bliver nummeret lyttet igennem. MANGE GANGE. For det er ikke bare en standard proces. Man bliver nød til at dykke helt ind i sangen – føle stemningen og mærke følelsen. Efter vi har smidt idéer på bordet, begynder vi at samle brikkerne til puslespillet. Her bliver lavet en tidsplan over sangen og et storyboard.

 

Idéerne bliver samlet ind og der bliver bygget på en historie i videoen. Det hele skal gå op i en højere enhed, så der bliver pillet, trukket ud og sat ind. Derefter foregår videoproduktionen og alt råmaterialet bliver filmet ind og alle scener bliver dækket på de forskellige locations. Efter det kommer det store klippearbejde hvor alle brikkerne skal samles i det store puslespil og ud fra det stykke arbejde kommer din færdige musikvideo. Lyder det besværligt? Overhovedet ikke. Giv mig et kald på 60126650 og lad mig høre om din idé.