Modefotograf

Jeg har altid haft en stor passion for mode..

Modefotografering har altid været min store passion og var den kategori der virkelig kickstartede min fotografering. Med fokus på trends og tendenser skaber jeg visuelle lækre fotos med specielle stemninger, fokus på detaljerne og iøjefaldende resultater. Jeg har stor respekt for tøj og måden at kommunikere med målgruppen – lad os tage en snak om jeres brand og finde et visuelt tema der passer.

 

Modefotograf4

 

Det rigtige skud kan skabe nyt liv!

Jeg elsker at skabe fede billeder der virkelig viser tøjet i sin fulde effekt! Det hele skal spille sammen når man reklamerer for sit tøjmærke. Location, udtrykket, modellen, outfittet – alt er med til at give billederne det rigtige udtryk og fange den helt rigtige målgruppe. Jeg har arbejdet med mange forskellige brands og er god til at skelne mellem udtryk og image, så jeg altid skaber den helt rigtige stil for virksomheden.

 

Modefotograf3

 

Modefotograf2

 

Modefotograf1

 

Grundigt samarbejde med bloggere har givet mig stor viden..

Med mange års erfaring og interesse for mode har jeg fokus på tidens trends og tendenser. Jeg samarbejder med mange bloggere og har derigennem haft mange samtaler om hvad deres målgruppe forventer af dem, hvad der fanger, hvad folk efterspørger og hvordan de er med til at hjælpe tøjmærker på vej. Den inspiration har jeg tænkt grundigt ind i min billede stil, så jeg altid kan ramme det helt rigtige image for både tøjmærket og kunderne der efterspørger det!