Medarbejder Portrætter

Giv jeres kunder et personligt og varmt førstehåndsindtryk…

Det er ikke nok kun at have en god tekst – kunderne vil mærke virksomheden og lære medarbejderne at kende. Det giver en større interesse og tryghed at man kan se hvordan medarbejderne ser ud og hvem det er man kontakter. Det er derfor lige før jeg vil kalde det en nødvendighed at have et par gode skud af sine ansatte.

 

MedarbejderPortrætter3

 

Luk jeres kunder ind i virksomheden..

Det er vigtigt at jeres kunder føler sig godt tilpas og kan mærke et bånd mellem kunde og virksomhed. Medarbejderportrætter er med til at vise seriøsitet, tryghed og for at give et bedre billede af hvilke mennesker kunderne får hjælp af. Det er derfor en nødvendighed i dag at en virksomhed kan vise sine ansatte frem og byde kunderne varmt velkommen.

 

MedarbejderPortrætter2

 

Nemt og smertefrit – både på tid og fleksibilitet!

At fotografere medarbejdere er en proces, men det behøver ikke være en lang og besværlig proces. Det er vigtigt for mig at jeg ikke tager for meget af jeres tid og at de ansatte ikke bliver forstyrret af fotograferingen. Derfor kan det gøres på tur, så de ansatte kun bliver forstyrret i perioden de bliver fotograferet 1 efter 1. Det giver et bedre flow og en god oplevelse. Gruppebilleder af hele firmaets ansatte kan også arrangeres – kontakt mig i dag på +45 60 12 66 50 eller i kontaktformularen og hør om mulighederne.