Konfirmation

Den store dag – Gør det til en dag der bliver husket!

Dagen hvor de kære små træder ind i de voksnes rækker. Dette er en stor dag for dit barn og en dag der ikke lige bliver glemt – i hvert fald ikke med mig som fotograf! Jeg kan tilbyde fotografering af konfirmationen, så du som forælder ikke behøver at tænke én eneste gang på at få billeder fra festen! Glem mobilen – læg den væk. Du kan blot være til stede og nyde det – jeg sørger for resten!

 

Konfirmation4

 

”Jeg kan på det varmeste anbefale Jonathan Søe. Prof & ydmyg ung mand som blender ind i festen og får fanget alle de bedste øjeblikke. Tak igen fordi du var med til at give os minder for livet om vores søn’s konfirmation” – Carina Grau

 

Konfirmation3

 

Konfirmation2

 

Skræddersyet pakke til en skræddersyet pris!

Alle har forskellige ønsker, derfor kører jeg ikke med faste priser… Det hele bliver vurderet ud fra hvad du ønsker – så tøv ikke med at skrive til mig og få et gratis uforpligtende tilbud. Alt kan lade sig gøre, derfor vil jeg hellere end gerne give et forslag til en pakke til jeres behov. Ønsker i blot et photoshoot med konfirmanden på location eller skal jeg være flue på væggen fra start til slut? Kontakt mig på +45 60 12 66 50 eller i kontaktformularen og lad os tage en snak om mulighederne.