Eventfotograf

Eventfotograf

Det skal ikke være din plage at få minder fra eventet!

Når man holder et event er der altid fart på – et stort ansvar, mange detaljer der skal spille sammen og et kapløb med tidsplanen. Så var der også liiiige det med at få taget billeder og video af alt der sker til eventet – det synes jeg ikke du skal plage dig selv med! Lad mig stå for fotograferingen og brug din tid på det der er vigtigst for at få et succesfuldt event.

 

Eventfotograf1

 

Ikke ÉT sekund går til spilde!

Når du har mig med til eventet kan du være helt rolig og behøver ikke tænke én eneste gang på at få materiale fra eventet. Jeg har en god situationsfornemmelse, et hurtigt øje og formår altid at skabe de lækreste billeder fra selv de mindste events til de store arrangementer. Derfor kan du forvente stemningsfulde, spændene og legende motiver fra dit event som du kan sprede ud på hjemmeside, blog, sociale medier med mere!

Eventfotograf2

 

Eventfotograf3

 

Et billede siger mere end 1.000 ord – Video tager 1.440 billeder i minuttet.

Jeg er der fra start til slut og ser hele arrangementet igennem mit kamera. Det resulterer som regel i en stor bunke billeder, da jeg er meget grundig i at fange det HELT rigtige skud.

Udover at billeder siger mere end 1.000 ord, så kan video være med til at give den helt rigtige stemning og følelse – ligesom at være til stede igen! Har i brug for mere end bare billeder, har jeg mulighed for at lave en pakke der både indeholder video og billeder fra HELE eventet.