Bryllupsfotograf

Spændene, fortryllende og en oplevelse i sig selv…

Den store dag. Brylluppet. Ceremonien til indgåelse af ægteskabet. Det er en stor dag for brudeparret og en dag man aldrig vil glemme. Kunne det ikke være rart at slappe af og ikke være bekymret om at få minderne fra brylluppet med sig for altid? Så er det helt klart en bryllupsfotograf i skal have fat i – så sørger jeg for de smukkeste og skønneste billeder fra hele jeres store dag. Enten som digitale billeder eller fysiske bryllupsbilleder som fotobog. Alt kan lade sig gøre – det vigtigste for mig er at JERES ønsker er i fokus og bliver opfyldt.

 

Bryllup4

 

Denne dag skal handle om jer – billeder fra dagen skal ikke være jeres byrde…

Det er helt op til jer hvor meget af dagen i ønsker at få dækket af en fotograf. Det kan være i kun vil have taget bryllupsbilleder på location, eller måske vil i kun have vielsen eller måske fra morgen til nat? Det er beslutninger man kan overveje – så finder vi en pakke der passer til jer. Når brylluppet er ovre vil vi sammen snakke om mulighederne for billederne. Hvor mange billeder vil i have? Hvordan vil i have billederne? Det er forskelligt fra brudepar til brudepar hvad man foretrækker og hvordan man vil gense dagen. Alt sammen snakker vi mere om. Der er muligheder for alt fra fotobøger – til prints – til storformat.

 

Bryllup2

 

Bryllup1

 

Skal vi gå all-in?

Lad mig pointere det igen: Jeres store dag er det vigtigste for mig og derfor kan alt lade sig gøre. Om du blot ønsker 1 times fotografering eller heldagsfotografering er det hele muligt. Alt kan lade sig gøre og derfor kan jeg også skubbe opgaven en tand ekstra op så du får den helt store oplevelse. Det kunne være du ville have 2 fotografer på opgaven? Så får i dobbelt så mange smukke billeder og interessante vinkler fra jeres dag. Eller måske kunne i tænke jer at gense dagen i form af video? Så har jeg også mulighed for at få en kameramand med til jeres store dag. ALT kan lade sig gøre – kontakt mig og lad mig høre om jeres idéer.

 

Hvad med prisen? En bondegård?

Jeg har ingen faste priser. Mit ønske er nemlig at give jer præcis det i har i tankerne og til en pris i kan være med på. Alle mine priser bliver vurderet på opgavens indhold – så tøv ikke! Herunder kan i sende mig en besked og fortælle lidt om jeres dag – så får i et gratis uforpligtende tilbud på fotopakken.