Børnehave/skole fotografering

Til børnehaver, institutioner og skoler.

Jeg har en kærlighed for at skabe de flotteste portrætter med liv og styrke. Med mit kamera har jeg fotograferet mange børn – altid med 100% tilfredse forældre. Jeg gør mig ikke i hvidt papir og studiefotos, jeg placerer altid børnene der hvor de har det bedst – ude i frisk luft!

 

Efter at have eksperimenteret med både studiefotografering og fotografering i det fri har jeg specielt lagt mærke til at børnene åbner sig mere op når de er ude i deres trygge rammer i form af natur, legepladser osv. Derfor har jeg gjort det til mit speciale at fotografere de flotteste udendørs situationsbilleder der viser børnenes glæde og leg.

 

Jeg vil rigtig gerne høre jeres tanker om billederne og snakke om mulighederne for at lave en fotodag hos jer. Dette kunne gøres i form af tilmeldingsblanket til forældre, hvorefter der bliver arrangeret en dag jeg kommer og fotograferer, 3-5 hverdage senere har forældrene mulighed for at købe de billeder de ønsker. Her kan jeg sammenstrikke et specielt tilbud i form af pakker til forældrene og kan udover tilbyde:

 

´

–       Faste pakkepriser

–       Gruppebillede med børn og personale

–       Print af billeder til plakater

–       Hurtig og god kundeservice

–       Nemt bestillingsystem

–       Personalefotografering

–       Lokationsbilleder

–       Fotobog.

 

BornehaverInstitutioner1

 

Mulighederne er mange, det vigtigste er at jeres børn og deres forældre er i fokus og får de smukkeste personlige portrætter med hjem enten i form af digitale billeder eller fysisk print. I kan fange mig her på mail eller på +45 60 12 66 50 til en snak om mulighederne og få et uforpligtende tilbud.