Børnefotografering

”Mine børn har været på fotoshoot hos Jonathan. Det var en super positiv oplevelse – Jonathan har øje for detaljen, har nogle gode og sjove ideer til lidt anderledes børnebilleder, lever sig ind i opgaven og får hurtigt børnene tøet op, så de synes det er fedt at få taget billeder. Alt i alt de bedste anbefalinger – ham Jonathan er sgu dygtig.” – Rebecca Rye Christensen

 

Børnefotografering4

 

Jeg elsker børn og derfor er det vigtigt at DE synes det er sjovt!

Jeg gør mig ikke i hvidt papir og studiefotos, jeg placerer altid børnene der hvor de har det bedst – ude i frisk luft! Efter at have eksperimenteret med både studiefotografering og fotografering i det fri har jeg specielt lagt mærke til at børnene åbner sig mere op når de er ude i deres trygge rammer i form af natur, legepladser osv. Derfor har jeg gjort det til mit speciale at fotografere de flotteste udendørs situationsbilleder der viser børnenes glæde og leg.

 

Børnefotografering3

 

Børnefotografering2

 

Børnefotografering1

 

Smukke børnebilleder med liv og sjæl.

Jeg sørger for at skabe de smukkeste børnebilleder der fanger dem midt i glæden og livet. Det vigtigste for mig er at få de flotteste billeder til forældrene og give børnene den sjoveste oplevelse! Er jeres barn lidt genert eller gik glip af middagsluren? Intet problem – jeg har 5 søskende og MASSER af tålmodighed.

 

Ude eller hjemme? Digitalt eller print?

Meget kan lade sig gøre – jeg er meget fleksibel. Vil i hellere have mig ind i jeres hjem og fotografere under rolige omgivelser gør jeg gerne dette. Så skal i ikke tænke på andet end at være klar til min ankomst og friskt barn der er klar til fotografering. Der er også mulighed for at få jeres billeder printet på plakat – kontakt mig og hør om muligheden alt fra A4 til 70×100.

 

2 Gode grunde til at bestille tid:

Børn skriger og prutter – men det kan man ikke høre og lugte på billeder.

Børn bliver hurtigt voksne – 80 kg og fuldskæg i sparkedragt? Aarh vel? Bestil tid inden de vokser ud af billedet!