Ansøgning/CV/Job

Se professionel ud på din jobansøgning!

Undersøgelser viser at billedet du vælger på dit CV har en rigtig stor betydning hos din kommende arbejdsgiver! Her får de muligheden for at se dig for første gang. Her ville det være rigtig ærgerligt at ødelægge ens chancer med en halvdårlig selfie man har fundet frem fra ferien eller et gruppebillede fra byen hvor man så yndigt har skåret sig selv ud. Bestil hellere tid til en CV Fotografering – få taget et professionelt billede der virkelig viser dit potentiale og viser at du er seriøs omkring stillingen!

 

CvJob1

 

CvJob2

 

CvJob3

 

CV Fotografering er en oplagt mulighed til dig der gerne vil vise en mere professionel og ambitiøs side af dig selv til din kommende arbejdsplads. Hvordan stilen til CV Fotografering skal være bestemmer du! Jeg er selvfølgelig klar med gode idéer til hvordan du fremviser dig bedst. Billedet er en vigtig brik i jobansøgningen – dog er det en detalje rigtig mange ikke tænker over og derfor får man lige valgt det bedste og hurtigste billede man kunne finde.

 

Det tager kun 20 sekunder – men jeg bruger gerne en time! (Eller mere..)

På bare 20 sekunder (Kæmpe løgn tænker du, men jeg mener det!) kan jeg skyde et perfekt portrætfoto af dig der helt klart vil booste dine chancer i vejret! Men jeg bruger gerne en time eller mere på CV Fotografering. Vi kan prøve forskellige locations og udtryk, derefter udvælger vi de bedste der kan bruges.

 

En god investering der holder i mange år.

Lyder det lidt grænseoverskridende med CV Fotografering? Ro på, vi tager det i et stille og roligt tempo. Formålet er at DU skal se selvsikker og top professionel ud på dit billede. Hvis du tænker det lyder som en rigtig dyr affære og føles som at kaste penge ud af vinduet, så kan du godt tro om igen. Jeg har holdt priserne lave da jeg synes du fortjener det. Prisen vurderes efter hvor meget du ønsker vi lægger i det. ÉN ting er sikkert. Du kommer helt klart til at skille dig ud fra mængden med din CV Fotografering!